This Campaign has ended. No more donations can be made.

Kids Charity Run 2019

0%

Kids Charity Run, een sponsorloop voor kinderen.
Geef jouw kind, neefje, nichtje, broertje of zusje op voor de Kids Charity Run van #doyoucare en combineer het in beweging zijn met het steunen van een goed doel.

Doel van deze mini sponsorloop is het ophalen van een mooi bedrag voor het winterproject 2019 waarmee vooral ook behoeftige kinderen in Marokko geholpen worden met een warme jas, kleding en winterschoenen.

Hoe werkt het?
1. De Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het stadion en finisht in het stadion.

2. Meld je vóór 30 september bij stichting doyoucare aan om uit te komen voor het Kids #doyoucare hardloopteam die deze Kids Run als een sponsorloop zal lopen en daarmee om donaties en aandacht vraagt voor het winterproject 2019. Dit kun je doen door een email te sturen naar naima@do-you-care.nl met de bevestiging van de inschrijving. Je kunt jouw kind online inschrijven via deze link: https://registration.mylaps.com/tcs-amsterdam-marathon/register.

Voer donatiebedrag in

In winkelwagen
SHARING IS CARING