This Campaign has ended. No more donations can be made.

Winterproject 2018

0%

Eind 2017 en begin dit jaar hebben we jullie meegenomen naar de Atlas waar we het winterproject 2017 hebben uitgevoerd dankzij jullie prachtige donaties.
Het winterproject 2017 hebben we in samenwerking met stichting Rizq tot een groot en mooi succes weten te brengen waarbij we hemel en aarde hebben bewogen om hen te bereiken die het het meest nodig hebben. Wij zijn dankbaar dat we dit hebben mogen en kunnen doen.
Regelmatig blikken we terug op de prachtige foto’s en vlogs die ons ernaar doen verlangen meer hulp te kunnen bieden. Dat en de fijne en vruchtbare samenwerking met stichting Rizq heeft ons doen besluiten om ook voor dit jaar een samenwerking aan te gaan met stichting Rizq.

Voor het aanleggen van een mooie voorraad van winterproducten zullen wij gedurende het hele jaar donaties in ontvangst nemen. Denk aan winterjassen, schoenen, sjaals, mutsen, handschoenen, truien etc. Bij voorkeur nieuw of in zeer goede staat.

Financiële donaties zullen we gebruiken om partijen in te kopen en om ter plaatse de benodigde producten aan te schaffen.
Wij zullen onder andere ook weer naar het Atlasgebied gaan voor het uitvoeren van onze winterproject.

Voer donatiebedrag in

In winkelwagen
SHARING IS CARING