OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

WIJ ZIJN #doyoucare

Nog voordat de stichting geformaliseerd werd ontpopten zich al activiteiten ten behoeve van doelen waar we ons graag en met veel liefde voor inzetten. Dit heeft geleid tot grote draagvlak voor de projecten die wij als stichting doen en ook tot nieuwsgierigheid naar wie we zijn. Tijd voor een korte introductie.

Wij zijn een groep bevlogen en gedreven jonge mensen, die zich altijd graag hebben ingezet voor het goede doel. Dit loopt uiteen van inzamelingsacties voor Fight Cancer (KWF) in Nederland tot aan inzamelingsacties voor vluchtelingen en ontheemden (o.a.voor Stichting Vluchteling en Stichting Help Syrie De Winter Door).

Ons inzetten voor kwetsbare groepen is wat ons met elkaar verbind. Kwetsbaarheid vraagt om een integrale aanpak, daarom als divers gezelschap, werken wij met één gezamenlijk doel: bijdragen aan bewustwording voor kwetsbare groepen.

ACHTERGROND INFORMATIE

VISIE

#doyoucare zet mensen aan het denken en brengt ze in beweging door menselijke waardigheid op verschillende manieren te belichten

MISSIE

#doyoucare is een multidisciplinaire non-profit organisatie, die toegewijde professionals en vrijwilligers samenbrengt om bewustwording te creëren voor menselijke waardigheid van vooral kwetsbare groepen om een deel van de verloren waardigheid te herstellen.

 

BESTUUR

Het Bestuur vergadert minimaal vier keer per jaar. Alle leden doen hun werk voor Stichting doyoucare onbezoldigd. Het bestuur van de stichting werkt samen met een team van getalenteerde en bekwame professionals om de doelen van #doyoucare te realiseren.

Hanine Hassan

Secretaris

Ferry W. Christen

Penningmeester

Rabia Amezian

Voorzitter

PUBLICATIEPLICHT

Naam : Stichting doyoucare
RSIN nummer : 855663418
Adres : Johan Hofmanstraat 253
Postcode : 1069 KD
Plaats : Amsterdam
Land : Nederland
Telefoon : 06 – 148 53 230
E-mail : info@do-you-care.nl
Documenten : – Beleidsplan
: – Activiteitenverslag
: – Jaarverslag 2015
: – Jaarverslag 2016
: – Jaarverslag 2017
: – Jaarverslag 2018
: – Jaarverslag 2019
Beloningsbeleid : De bestuurders zijn onbezoldigd