CHARITY

Alwana Oil sponsor van #doyoucare

Ramadan totebag 2019

Ook dit jaar kunnen wij weer rekenen op ondernemers die een product of dienst beschikbaar stellen voor de ‘Ramadan totebag’. Alwana Oil trapt af. Voor de ‘Ramadan totebag 2019’ heeft Alwana Oil 35 blikken biologische olie beschikbaar gesteld t.w.v. €14 per blik.  Hieronder een korte introductie van deze prachtige onderneming.

Wat is Alwana Oil?
“Alwana is een biologische olie die volgens oud familierecept (al meer dan 100 jaar) uit geroosterde olijven wordt geperst. Deze bijzonder olie wordt gemaakt van olijven die op ambachtelijke wijze worden geroosterd in een traditionele leemoven. Alwana wordt op zeer kleine schaal, in een klein gebied in het Rifgebergte van Noord-Marokko, voor eigen gebruik vervaardigd.”

Wat is het kloppend hart van de onderneming?
“Het kloppend hart van Alwana is zonder meer onze familie. Dit begint in Marokko waar onze oom Cherif de olijven inkoopt en perst, onze nichten die de olijven ambachtelijk roosteren en onze neefjes die het logistieke deel doen. Uiteindelijk zorgen wij hier in Nederland voor het eindproduct. Wij doen dit als familie en daar zijn we erg trots op.”

Waarom kiezen jullie voor stichting doyoucare?
“Wij komen regelmatig in Marokko en signaleren vaak de behoeft en steun die mensen kunnen gebruiken. Daar waar mogelijk proberen wij vanuit Alwana ons steentje bij te dragen om de lokale bevolking te helpen. Wil je echter impact hebben dan kan dit niet zonder een professionele aanpak. Stichting doyoucare spreekt ons erg aan vanwege de breed maatschappelijke en professionele inzet. We zien overduidelijk de link naar waar wij voor staan als Alwana en de impact die stichting doyoucare impact weet te creëren.”

Bestel hier jouw totebag met Alwana Oil.

Volg Alwana Oil op:
Facebook: https://www.facebook.com/Alwana-Oil-598879073621906/
Insta: alwana_oil
Website: www.alwana-oil.com

 

13 Reacties