CHARITY

#bouwmee

In de maand Ramadan hebben wij het project #bouwmee gelanceerd. Een project waarmee we een inzameling zijn begonnen om een huis te kunnen bouwen voor een vader, moeder en 2 dochters die elk moment een dak boven hun hoofd zouden verliezen.
Het verhaal van dit gezin is schrijnend. Alleen en aan hun lot overgelaten ondanks dat ze nog wel wat familie hebben. Het huis waar ze in verblijven is niet van hen en staat ook niet geheel tot hun beschikking. Verschillende ruimtes zijn afgesloten en voor hen niet toegankelijk. Ondanks dat het huis op instorten staat en ze wanneer het regent uit angst dat het dak instort buiten in de regen wachten tot het weer droog wordt.
De heer des huizes is (licht) verstandelijk beperkt en de zorg voor het gezin komt geheel bij de vrouw des huizes terecht. Bekijk hier de video waarin we jullie kennis laten maken met dit gezin.

Hieronder de foto’s van hoe er van een klein stukje ongelijke grond een prachtig huis wordt gebouwd mogelijk gemaakt door de krachten te bundelen.

Kijk je mee?

 

                 

       

                                       

14 Reacties