SPEELGOED VERGETEN KINDEREN

0%

Tijdens het uitvoeren van onze projecten proberen we vooral gebieden te bezoeken die ‘vergeten’ zijn. Zo zijn we zowel in 2017 als in 2018 in de Atlas geweest in Marokko waar we ook binnen dat grote gebied vooral op zoek zijn geweest naar de plekken waar armoede goed zichtbaar is.
De vergeten vallei is daar een goed voorbeeld van. Jonge kinderen worden daar al aan het werk gezet op het land, dorpen die na een sneeuwval afgesloten zijn van de buitenwereld, (over)leven met hetgeen je kunt verbouwen etc.
Op dit soort plekken is er nauwelijks aandacht voor het kindzijn. Het kunnen spelen en ontdekken. Het hebben van poppen en auto’s, of een bal.
In 2018 hebben we om die reden de speelgoedactie opgezet waarbij we de mensen hier in Nederland en omgeving de gelegenheid bieden om speelgoed bij ons af te leveren. Dit mag zijn nieuw of in zeer goede staat.
Wil je graag een financiële bijdrage leveren dan is dat ook zeer welkom. Speelgoed zal dan in Marokko, bij de lokale ondernemers, worden ingekocht.

Ook in 2019 hopen wij weer een hoop kinderen te verblijden en wij willen dit graag combineren met Eid El Adha (offerfeest) in augustus.

Help ons aan een stuk speelgoed voor ieder ‘vergeten kind’.

Voer donatiebedrag in

In winkelwagen
SHARING IS CARING
DONATE NOW