FAQ

Veelgestelde vragen hebben we zo veel mogelijk geprobeerd hier terug te laten komen. Vragen over de stichting, onze projecten, vrijwilligerswerk en partners. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen

Hoe komt Stichting DoYouCare aan inkomsten?

Stichting doyoucare is een onafhankelijk non-profit organisatie. Wij ontvangen geen (overheid)subsidies en hebben (nog) geen inkomsten uit fondsenwerving.
Alle inkomsten die wij momenteel hebben zijn donaties verkregen door overboekingen, collecteren of door activiteiten die wij initiëren.

Heeft stichting doyoucare een anbi-toewijzing?

Ja, wij hebben onze organisatie zodanig ingericht en de statuten dusdanig laten opstellen zodat wij voldoen aan de eisen ten behoeve van een ANBI-toewijzing. Wij hebben een ANBI-toewijzing met ingang van 28 oktober 2015.

hebben jullie informatiemateriaal voor een actie, spreekbeurt of werkstuk?

Doordat we nog een betrekkelijk jonge stichting zijn hebben we nog geen informatiemateriaal voor handen. Voor geïnteresseerden die leden willen gaan werven of geld willen inzamelen door middel van het opzetten van eigen activiteiten willen we in de nabije toekomst speciale informatiepakketten samenstellen. Het is echter wel mogelijk om per project samen tot de benodigde informatie te komen om in de wensen te voorzien.

Vragen over vrijwilligerswerk

Kan ik vrijwilligerswerk doen voor stichting doyoucare?

Dankjewel voor jouw interesse in het doen van vrijwilligerswerk voor Stichting doyoucare. Zonder vrijwilligers is er geen #doyoucare. Onze vrijwilligers vormen in al onze projecten een belangrijke rol als het gaat om het 1 op 1 contact met donateurs en geïnteresseerden. .
Als vrijwilliger kun je je op verschillende manieren inzetten om een bijdrage te leveren aan onze projecten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mailtje naar info@do-you-care.nl of gebruik het contact formulier.

Vragen over donaties

Hoe kan ik donateur worden?

Hartelijk dank voor jouw interesse. Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om automatische incasso’s te verwerken. Beleid van de SNS bank is dat een stichting minimaal een jaar een zakelijke rekening moet hebben. Vooruitlopend hierop is het wel mogelijk je op te geven als donateur met een mailtje naar donateur@do-you-care.nl. Wij zullen jou dan een mail sturen zodra het voor ons mogelijk is om automatische incasso’s te verrichten. Wat je wel zou kunnen doen is zelf periodiek een bijdrage overmaken. Dit kan heel makkelijk met het aanmaken van een periodieke betaalopdracht.

WAT GEBEURT ER MET MIJN DONATIE?

WAT IS HET REKENINGNUMMER VAN STICHTING DOYOUCARE?

WAT GEBEURT ER MET MIJN DONATIE?

Jouw donatie wordt gebruikt voor de uitvoering/uitrollen van onze projecten Dat wil zeggen dat jouw donatie bijdraagt tot de realisatie van onze doelstellingen.

WAT IS HET REKENINGNUMMER VAN STICHTING DOYOUCARE?

Onze rekeningnummer is IBAN: NL53 INGB 0008 7861 02. Voor het buitenland INGBNL2A.

Vragen van partners

Ik wil graag een samenwerking aangaan met stichting doyoucare. is dit mogelijk?

Leuk dat je belangstelling hebt voor een eventuele samenwerking met onze stichting!

Wij geloven in de kracht van het bundelen van krachten en samenbrengen van toegewijde professionals en vrijwilligers. Wij staan dan ook zeker open voor een samenwerking. Neem contact met ons op via het contact formulier om een afspraak met ons in te plannen