Evenement-archief

Het Suikertasje

Om de begroting sluitend te krijgen voor onze projecten zijn we steeds op zoek naar manieren waarop we dekking kunnen genereren. Zo hebben we al verschillende activiteiten mogen organiseren. Met groot succes.
Aan het begin van de vastenmaand, Ramadan, hebben we het gevulde Ramadantasje geïntroduceerd. Een #doyoucare totebag gevuld met veel geconsumeerde lekkernijen tijdens deze vastenmaand. Binnen twee dagen waren alle 100 ramadan totebags verkocht. Dit geld zal worden gebruikt voor medicatie en levensonderhoud van Ayoub en zijn familie.

Het grote succes van het Ramadantasje vroeg om meer en al snel ontstond Het Suikertasje. Een #doyoucare totebag gevuld met lekkernijen voor het Suikerfeest, Eid el Fitr. Om de tasjes te vullen hebben verschillende mensen de handen ineengeslagen. Van moeders die aan het bakken zijn geslagen om ons van Marokkaanse koekjes te voorzien tot aan ondernemers die kortingsbonnen, vouchers en kadootjes beschikbaar stelden. Al gauw waren alle 139 Suikertasjes gevuld en verkocht en konden deze over het hele land worden afgeleverd.

Hieronder een impressie van Het Suikertasje.

het suikertasje  cupcakes

bonbons  cadeautjes

snoep  voucher

koekjes  reepjes

 

 

14 Reacties