CHARITY

Kids Charity Run

De charity loop waar jullie met smart op hebben gewacht de ’Kids Charity Run 2019’. Vorig jaar hebben we deze voor het eerst georganiseerd en maar liefst ruim €18.000 is er opgehaald voor het winterproject 2018. Dankzij jullie vrijgevigheid maar vooral dankzij de creativiteit, vastberadenheid en de wil van onze jonge lopers om een verschil te maken voor de arme kindjes/gezinnen in Marokko.

Van auto’s wassen tot aan het bakken van Marokkaanse pannenkoeken. Alles werd ingezet om zoveel mogelijk op te halen. En met veel liefde en succes. Dit jaar hopen wij uiteraard het succes van vorig jaar te evenaren en vragen jullie om ons ook dit jaar weer te steunen.
Schrijf jouw kinderen, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buurkinderen, leerlingen in en doe mee aan de meest toffe, gedenkwaardige, liefdevolle charityrun van het jaar.

Inschrijven en meedoen met het #doyoucare kidsteam gaat als volgt:
1. Schrijf jouw kind (4 tm 12 jaar) in via deze link: https://registration.mylaps.com/tcs-amsterdam-marathon/register. Zelf inschrijven is het beste omdat er om info wordt gevraagd van de deelnemers waar wij niet over beschikken.
Let op: Online inschrijven kan tot uiterlijk 30 september 2019.

2. Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail van de organisatie. Stuur deze bevestigingsamail aan ons door en meld je hiermee jouw kind aan voor het kids team. Het mailadres is naima@do-you-care.nl. Meer info volgt na aanmelding.

Kijk mee naar de video van vorig jaar en laat jouw hart spreken.

14 Reacties