Doneer een maaltijd

Met ‘Doneer een maaltijd’ willen wij daklozen in Nederland voorzien van een vers bereide, warme maaltijd zoals wij die ook thuis voor onszelf en onze naasten klaarmaken.

Opgehaald:

€ 2801,50
Streefbedrag: €10.000

Met ‘Doneer een maaltijd’ willen wij daklozen in Nederland voorzien van een vers bereide, warme maaltijd zoals wij die ook thuis voor onszelf en onze naasten klaarmaken. Doordat we de kosten voor het bereiden van een maaltijd op onszelf nemen als vrijwilligers kan het bedrag wat men doneert met ‘Doneer een maaltijd’ volledig worden aangewend voor het uitvoeren van onze projecten.

Regelmatig sponsoren ook ondernemers ons met vlees/kip voor de te bereiden maaltijden. Ook melden zich regelmatig vrijwilligers bij ons die ook graag willen helpen met het bereiden ervan. De maaltijden worden in overleg met de daklozenopvang (op het moment alleen in Amsterdam) gebracht naar 1 of meerdere opvanghuizen.

Hoe werkt het?
– Doneer een maaltijd voor een dakloze via de website of maak een bijdrage over naar :
Stichting doyoucare
IBAN: NL53INGB0008786102
BIC INGBNL2A.
o.v.v. doneer een maaltijd

– Jij bepaalt of je een gehele maaltijd doneert (€10) of een kleine bijdrage levert aan een maaltijd.

– Met jouw donatie draag jij bij aan het uitvoeren van onze projecten én je voedt een dakloze.

– Afhankelijk van het totaalbedrag aan donaties bereiden wij een x aantal maaltijden die wij leveren aan de daklozenopvang. Dit zijn altijd minimaal 20 maaltijden.

Doneer jij een maaltijd?

14 Reacties